Utöver individuell provsmakning kan du ta del av nedanstående aktiviteter.
Precis som tidigare skall aktiviteter betalas i förväg. Eventuellt överblivna platser kommer att säljas på festivalen.
14:00-15:00 – Vertikalprovning Carnegie – 250 kr
PDAs Lord vice Chancellor har grävt i källaren för att få till denna Carnegie provning som börjar 1986 och fortsätter med fem lite nyare varianter. Missa inte detta unika tillfälle att smaka på historien.
14:00-15:00 – Grundläggande porterkunskap – 100 kr
Prova porter med olika karaktär samtidigt som du får med dig lite om porterns historia.
14:30-15:30 – Imperialprovning – 140 kr
Prova ett antal varianter imperialporter med olika karaktär, och lär dig om de starkare portersorternas uppkomst. Hälften av sorterna som provas är lagrade varianter som inte serveras på festivalen.
14:30-15:30 – Brygghusvandring – 50 kr
Besök det som finns kvar av Carnegies gamla brygghus och ta del av historiken medan du avnjuter ett glas Carnegie porter.
15:30-16:30 – Ost- & Porterprovning – 160 kr
Prova ostar med olika sorters porter, under ledning av en ostexpert.
15:30-16:30 – Museivandring – 50 kr
Tag chansen att se en unik samling av Carnegieana som finns i en pråm framför Hotel Waterfront.
15:30-16:30 – Gammalt & Blandat – 220 kr
Diverse unika godbitar (från 2000-talet) från PDA:s interna forngrav presenteras av vår egen porterpedagog.
16:00-17:00 – Grundläggande porterkunskap – 100 kr
Prova porter med olika karaktär samtidigt som du får med dig lite om porterns historia.
16:00-17:00 – Brygghusvandring – 50 kr
Besök det som finns kvar av Carnegies gamla brygghus och ta del av historiken medan du avnjuter ett glas Carnegie porter.
17:00-18:00 – Choklad- & Porterprovning – 140 kr
En kär favorit bland porterprovningar! Kvalitetschoklad provas tillsammans med olika portersorter.
17:00-18:00 – Museivandring – 50 kr
Tag chansen att se en unik samling av Carnegieana som finns i en pråm framför Hotel Waterfront.
17:30-18:30 – Extrainsatt Imperialprovning – 140 kr
Prova ett antal varianter imperialporter med olika karaktär, och lär dig om de starkare portersorternas uppkomst. Hälften av sorterna som provas är lagrade varianter som inte serveras på festivalen.